Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Compra d'entrades
Benvingut/da al nostre sistema de venda d'entrades en línia.
Aquí podràs obtenir les teves entrades d'una manera senzilla i pràctica.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Dins un gruix de vellut

Centre d'Adults

Teatre de Manacor. Sala Major


Dins un gruix de vellut fou estrenada a Barcelona l'any 1970. Aquest text ens parla de la llibertat i la creativitat, enfrontades al poder i la corrupció, temes que curiosament mai passen de moda. Alexandre Ballester, autor pobler, va saber evitar la censura de la dictadura. És una obra que revela una fonda preocupació civil, amagada entre els plecs de la farsa i la caricatura. Aquest espectacle és ple de sàtira, d'humor i també de màgia. La màgia de la paraula, la màgia del ritme i la màgia de la ironia i de la farsa.

Adalgot és el Megarca d'Albopàs. Temps enrere va donar un cop d'estat i regna damunt tot i tothom. Ningú s'escapa dels seus deliris. Però, quan siguin les seves darreres hores, tots en voldran treure profit, com un esbart de corbs damunt la taula d'un banquet finit.


Autor: Alexandre Ballester

Direcció: Salvador Miralles

Intèrprets: Glòria Abenza, Paula Sureda, Joan Josep Martínez, Maria Neus Barragán, Bàrbara Miquel, Miquel Binimelis, Francisca Gayà, Sebastià Puig, Júlia Troya, Fermina Roldán, Ana Belén Vélez, Mateu Duran

Fotografia: Núria Sánchez
Cartell: Mateu Riera

Preu: 5 €

Durada: 1 hora

Edat recomanada: a partir de 10 anys

Teatre de Manacor
Correu electrònic: teatre@teatredemanacor.cat

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per